Łazanki z kapustą i pieczarkami
Składniki:
30 dkg makaronu
lub łazanki domowe przepis tutaj
10 dkg boczku wędzonego
30 dkg pieczarek
1 cebula
30 dkg kiszonej kapusty
sól pieprz
Wykonanie:
makaron gotujemy w osolonej wodzie al dente odcedzamy
boczek cebulkę kroimy w kosteczkę podsmażamy z pieczarkami
dodajemy kapustę podlewamy niewielką ilością wody
dusimy 30 minut po tym czasie dokładamy makaron
doprawimy sola pieprzem
łazanki dokładnie mieszamy
Składniki:
30 dkg makaronu
lub łazanki domowe przepis tutaj
10 dkg boczku wędzonego
30 dkg pieczarek
1 cebula
30 dkg kiszonej kapusty
sól pieprz
Wykonanie:
makaron gotujemy w osolonej wodzie al dente odcedzamy
boczek cebulkę kroimy w kosteczkę podsmażamy z pieczarkami
dodajemy kapustę podlewamy niewielką ilością wody
dusimy 30 minut po tym czasie dokładamy makaron
doprawimy sola pieprzem
łazanki dokładnie mieszamy