Sałatka jarzynowa z mięsem z rosołu
Składniki:
40 dkg mięsa gotowanego z rosołu
3 ziemniaki
3 ziemniaki
3 marchewki
1/2 selera
2 pietruszki
1 puszka czerwonej fasoli
1 cebula
3 duże ogórki kiszone
3 łyżki majonezu
1/2 selera
2 pietruszki
1 puszka czerwonej fasoli
1 cebula
3 duże ogórki kiszone
3 łyżki majonezu
1 łyżka musztardy
sól pieprz
Wykonanie:
wyszorowane i obrane warzywa dodajemy do rosołu 50 minut
Wykonanie:
wyszorowane i obrane warzywa dodajemy do rosołu 50 minut
warzywa kroimy w kostkę cebulę drobno siekamy
dodajemy odsączony fasolę pokrojone mięso majonez musztardę
dodajemy odsączony fasolę pokrojone mięso majonez musztardę
doprawiamy solą pieprzem
sałatkę mieszamy