Składniki:
1 mała główka kapusty pekińskiej
1 czerwona cebula
1 duże jabłko
1/2 szklanki groszku konserwowego
garść zielonej pietruszki
Sos
3 łyżki oleju
1 łyżka musztardy
1 cytryna
sól pieprz cukier do smaku
Wykonanie:
opłukaną kapustę osuszamy drobno szatkujemy
cebulę kroimy w piórka pietruszkę jabłko siekamy
dodajemy odsączony groszek
Sos
łączymy olej musztardę sok z cytryny sól pieprz
sałatkę mieszamy z sosem krótko przed spożyciem
1 czerwona cebula
1 duże jabłko
1/2 szklanki groszku konserwowego
garść zielonej pietruszki
Sos
3 łyżki oleju
1 łyżka musztardy
1 cytryna
sól pieprz cukier do smaku
Wykonanie:
opłukaną kapustę osuszamy drobno szatkujemy
cebulę kroimy w piórka pietruszkę jabłko siekamy
dodajemy odsączony groszek
Sos
łączymy olej musztardę sok z cytryny sól pieprz
sałatkę mieszamy z sosem krótko przed spożyciem