1 łyżka tłuszczu
sól pieprz oregano
Sos
2 ząbki czosnku
3 łyżki majonezu
1/2 szklanki słonecznika
Wykonanie:
filet kroimy w kosteczkę obsmażamy
sól pieprz oregano
Sos
2 ząbki czosnku
3 łyżki majonezu
1/2 szklanki słonecznika
Wykonanie:
filet kroimy w kosteczkę obsmażamy
doprawiamy solą pieprzem oregano
dusimy 10 minut pod przykryciem studzimy
opłukany brokuł dzielimy na różyczki
dusimy 10 minut pod przykryciem studzimy
opłukany brokuł dzielimy na różyczki
gotujemy 8 minut w osolonej wodzie
ogórki kroimy w kosteczkę
Sos
łączymy majonezem z zmiażdżonym czosnkiem
doprawiamy solą pieprzem
sałatkę mieszamy z sosem prażonym słonecznikiem
słonecznik prażymy na suchej patelni na złoty kolor
ogórki kroimy w kosteczkę
Sos
łączymy majonezem z zmiażdżonym czosnkiem
doprawiamy solą pieprzem
sałatkę mieszamy z sosem prażonym słonecznikiem
słonecznik prażymy na suchej patelni na złoty kolor