Karkówka zapiekana z pieczarkami
Składniki:
4 plastry karkówki
2 łyżki majonezu
1 łyżka keczupu
sól pieprz tymianek
10 dkg sera żółtego
30 dkg pieczarek
1 łyżka masła
Wykonanie:
umyte mięso kroimy na kawałki rozbijamy
oprószamy solą pieprzem
Pieczarki
pieczarki kroimy w plasterki podsmażamy na maśle
doprawiamy solą pieprzem tymiankiem
mięso układamy w naczyniu żaroodpornym
smarujemy majonezem z keczupem dajemy pieczarki
2 łyżki majonezu
1 łyżka keczupu
sól pieprz tymianek
10 dkg sera żółtego
30 dkg pieczarek
1 łyżka masła
Wykonanie:
umyte mięso kroimy na kawałki rozbijamy
oprószamy solą pieprzem
Pieczarki
pieczarki kroimy w plasterki podsmażamy na maśle
doprawiamy solą pieprzem tymiankiem
mięso układamy w naczyniu żaroodpornym
smarujemy majonezem z keczupem dajemy pieczarki
pieczemy w 180 st około 50 minut pod przykryciem
10 minut przed końcem pieczenia posypujemy startym serem
10 minut przed końcem pieczenia posypujemy startym serem